سفارش تبلیغ
صبا ویژن

علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه

دادستان شهر زابل، صبح امروز در مسیر رفتن به محل کار مورد حمله افراد ناشناس قرار گرفت و به فیض شهادت نائل آمد.

به گزارش «تابناک»، حوالی ساعت 7:30 دقیقه تا هشت صبح امروز، «موسی نوری قلعه‌نو»، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زابل و راننده اداری وی صبح امروز در مسیر منزل تا محل کار، توسط مهاجمان ناشناس ترور شدند.


دادستان زابل ترور شد

بر اساس این گزارش، مهاجمان پس از متوقف کردن خودروی دادستان مقابل بیمارستان «امیرالمومنین(ع)» زابل، آنها را توسط اسلحه کلاشنیکف به رگبار گلوله بسته و به شهادت رساندند?.


حجت الاسلام حمیدی، رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان با اعلام این خبر به فارس گفت: حدود یک ساعت قبل دادستان شهر زابل هدف ترور عده‌ای افراد ناشناس قرار گرفت و متأسفانه در این حادثه تروریستی، دادستان و راننده شخصی وی به فیض شهادت نائل آمدند.

نیروی‌های انتظامی و امنیتی بلافاصله بررسی و تحقیقات لازم در این زمینه را آغاز کردند.

سید باقر حسینی، نماینده مردم سیستان در مجلس با اعلام این خبر که هم اکنون جلسه شورای تامین زابل در فرمانداری این شهرستان در حال برگزاری است، گفت: هویت راننده شخصی دادستان زابل که به همراه وی مورد هدف گلوله قرار گرفته و به شهادت رسیده، مهدی مرعی گزارش شده است.

اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.


[ چهارشنبه 92/8/15 ] [ 2:35 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 127
بازدید دیروز: 64
کل بازدیدها: 1655540